در این کتاب، شکلی انقلابی از رهبری توصیف میشود که در سرتاسر جهان در حال ظهور است. این افراد نیز رهبران پیشگام، سیستم شکن و رهبرانی جدید با طرز تفکر انقلابی بوده که با عنوان رهبری خودمختار غیرمتمرکز (Decentralised Autonomous Leadership (DAL).) یاد شده و مهارت و خبرگی آنها از درهم شکستن سیستمهای اعتقادی سلسله مراتبی قدیمی ناشی میشود. رهبری DAL مدل سنتی رهبری قدرت را مد نظر قرار داده و آن را به طور کامل متحول میسازد. این شکل از ساختار رهبری فاقد هیئت مدیره مرکزی بوده و رهبران آن نیازها و رفاه افراد تحت رهبری خود را در اولویت قرار داده و اعضاء آن نیز نسبت به عمل در راستای منافع سازمان یا نهاد به شدت متعهد هستند.
کتاب حاضر بر اساس سالها تحقیق و تجربه در زمینه رهبری، مربیگری و تکنیک های هدف گذاری تدوین شده است.
جستجو و برسیهای من در خصوص شیوههای رهبری به سالها پیش و زمانی که در حال تحصیل بودم باز می گردد. من شکست شیوه رهبری در سازمان دانشجویی را تجربه کردم. طی دوران تحصیل در کالج، گروههای دانشجویی مختلفی در عرصههای گوناگونی مانند ورزش، امورفرهنگی، علمی و غیره با هم رقابت میکردند. من در خانه دانشجویی زندگی میکردم و یکی از بزرگترین رویدادها جشنواره RAG یا جشنواره جمع آوری اعانه برای امور خیریه محسوب می شد.
خانههای دانشجویی بر پایه فرهنگ برگزاری مهمانی به منظور جمع آوری اعانه برای امور خیریه استوار بوده که در این امر چندان موفق نبود. برای برسی و کمک به حل این مسئله تصمیم گرفتم به عنوان عضو کمیته RAG ثبت نام کنم. در طول جشنواره RAG، بزرگترین رویداد ما ساخت سمبلی با یک موضوع خاص بود. اما به زودی متوجه شدم که رهبر ما هیچ ایده خاصی برای مدیریت این پروژه بزرگ ندارد. من سریعا وارد عمل شده و مدیریت پروژه را به عهده گرفته و نهایتا توانستیم یکی از موفق ترین سمبلها را طی سالیان متمادی گذشته بسازیم. بلافاصله پس از آن به عنوان رئیس کمیته RAG انتخاب و طی دو سال بعدی، رویدادهای خیریه بسیار موفقی را برگزار کردیم. تیم من موفق به کسب حمایت های متعدد و بزرگ شرکتی شد. مهارت های رهبری من مورد توجه برخی از مؤسسات بزرگ قرار گرفته و به محض پایان تحصیل پیشنهاد استخدامی داده شد.
فصل اول: سبکهای رهبری اولیه
فصل دوم: سیری در سطوح رهبری
فصل سوم: آموختن از اشتباهات: شکست رو به جلو و اثر شیشه رنگی )تداخل
فصل چهارم: مربیگری تحول آفرین (تمرکز - تداخل)
فصل پنجم: هدف گذاری در جریان
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم انسانی |
مدیریت
مديريت |